Bij ons heb je geen wachtwoord. Je logt in met een link die we naar je e-mailadres sturen. Een wachtwoord kun je dus niet vergeten of opnieuw instellen.
Zo log je in
- Klik op de beginpagina op Inloggen.
- Vul je e-mailadres in en klik op Inloglink versturen.
- Open de e-mail met het onderwerp “Je inloglink”. Die komt van
[email protected]. Klik op Inloggen. - Je komt op de beginpagina, met de melding “Je bent nu ingelogd.” Klik bovenaan op Dashboard om naar je websites te gaan.
Open de link in de browser waarin je wilt inloggen.
Heb je tweestapsverificatie aangezet, dan vraagt de website daarna nog om een code of passkey. Lees Tweestapsverificatie aanzetten. Kun je daarvoor niets meer gebruiken? Dan log je in met een herstelcode. Lees Je telefoon of passkey kwijt.
Liever zonder e-mail? Dat kan met Inloggen met een passkey.
Heb je nog geen account?
De inlogpagina stuurt alleen een link naar een e-mailadres dat al een account heeft. Onderaan de inlogpagina staat “Nog geen account?” met de link Account aanmaken. Die brengt je naar salonwebsite.nl/register: vul je e-mailadres in en klik op Inloglink versturen. Je krijgt dan een e-mail met het onderwerp “Bevestig je account”. Vul je daar het adres van een bestaand account in, dan krijg je gewoon een e-mail met het onderwerp “Je inloglink” en log je daarmee in. Maakte je eerst een website zonder account, lees dan Je website bewaren met een account.
De e-mail komt niet aan
- Kijk in je map met ongewenste e-mail.
- Controleer of je hetzelfde e-mailadres invult als waarmee je je account hebt gemaakt. Hoort er geen account bij het adres dat je invult, dan zie je toch dezelfde melding, maar sturen we niets.
- Vraag een nieuwe link aan.
De link werkt niet
Elke link werkt maar één keer en is maar kort geldig. Klik je er een tweede keer op, of wacht je te lang, dan zie je “Inloggen mislukt. Controleer je e-mailadres en probeer het opnieuw.” Vraag dan een nieuwe link aan.
Ingelogd blijven en uitloggen
Na het inloggen blijf je op dat apparaat een tijd ingelogd. Zo hoef je niet elke keer een nieuwe link aan te vragen.
Gebruik je een gedeelde computer, log dan na afloop uit. Klik rechtsboven op de letter van je account, kies Uitloggen en bevestig met Uitloggen.