Zolang je niet hebt gepubliceerd, ziet alleen jij je website. Wie je adres opent voordat je hebt gepubliceerd, ziet “Site niet gevonden”. Met publiceren zet je hem online, zodat bezoekers hem kunnen openen.
Je website publiceren
- Klik in de editor bovenaan op Publiceren.
- Wacht tot je de melding “Site succesvol gepubliceerd!” ziet.
- Open je website met het pictogram rechtsboven, naast Support.
Je kunt ook publiceren via Instellingen. Daar staat Publiceren onder de naam van je website, samen met de status (Concept of Gepubliceerd) en wanneer je voor het laatst hebt gepubliceerd.
Je websiteadres
Je website staat op een adres als jouwnaam.salonwebsite.nl. Je vindt het onder Instellingen > Publiceren, bij Je website URL. Met de knop naast het adres kopieer je het, zodat je het kunt delen met klanten.
Werkt je eigen domein, dan staat dat adres bij Je website URL. Onder Voordat je publiceert zie je of je bedrijfsnaam en subdomein zijn ingesteld. Meer over je adres lees je in Je gratis adres en Je eigen domein koppelen.
Wijzigingen online zetten
Pas je je website aan nadat je hebt gepubliceerd, dan blijft de gepubliceerde versie gelijk tot je opnieuw publiceert. Dat geldt voor teksten, foto’s, kleuren, pagina’s, je sjabloon en je bedrijfsgegevens, en voor de boekingspagina als online boeken mogelijk wordt of niet meer mogelijk is. Zodra er iets nieuws is, verschijnt Publiceren weer bovenaan.
Wil je opnieuw publiceren terwijl er niets nieuws is? Ga naar Instellingen en klik op Opnieuw publiceren.
Je website offline halen
- Klik bovenaan op Instellingen.
- Kies in het menu links Gevarenzone.
- Klik op Site offline halen en bevestig in het venster dat verschijnt.
Bezoekers kunnen je website dan niet meer openen. Er wordt niets verwijderd. Je kunt altijd opnieuw publiceren.
Hoe je de berichten uit je contactformulier leest, staat in Contactformulier en aanvragen.